Vés al contingut
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
▶️ Catedral de Barcelona
Adreça (carrer i número)
Pla de la Seu, s/n
Municipi
Mataró
Nom de l'entitat organitzadora
Arquebisbat de Barcelona
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Acompanya el bisbe Toni

Els joves de l’arxidiòcesi de Barcelona iniciaran el pelegrinatge a Loiola acompanyant el bisbe auxiliar Mons. Antoni Vadell en una missa que ell presidirà.

(Arquebisbat de Barcelona) Així ho han informat des del Secretariat de Pastoral amb Joves de l’Arquebisbat de Barcelona, els quals expliquen que, d’aquesta manera també iniciaran el pelegrinatge de Loiola amb els joves de la diòcesi. Amb el lema “Acompanya el bisbe Toni” es convida a participar els joves en aquesta celebració, que tindrà lloc a la Catedral de Barcelona, el dissabte 31 a les 19.15 h.

Enviament de pelegrins i pregària per al bisbe

La iniciativa ha sorgit a partir de dues motivacions. D’una banda, era el desig del mateix bisbe Toni, que en un principi havia d’acompanyar els pelegrins en aquest camí pel País Basc. A causa de la malaltia, no podrà fer el viatge, però sí participarà en aquest tret de sortida del pelegrinatge. Així, presidirà aquesta celebració que serà l’enviament dels pelegrins i en la qual beneirà les seves passes.  

D’altra banda, hi havia molt d’interès per part dels joves de trobar-se per poder pregar tots junts per l’estat de salut del bisbe, amb la intercessió del beat Joan Roig Diggle, tal com Vadell va demanar. 

«Era l’anhel de molts nois i noies, tant els que aniran al pelegrinatge com d’alguns que es quedaran, poder pregar units per al bisbe Toni», explica el director del Secretariat, Mn. Carlos Bosch. «És una manera d’estar a prop del bisbe, que sempre ens ha acompanyat, i per a ell d’estar amb nosaltres i encaminar-nos en aquest pelegrinatge que farem», afegeix. 

Segueix-ho en directe o en línia

La celebració es podrà seguir també a través del YouTube de la Catedral de Barcelona.  D’aquesta manera, des del Secretariat de Joves es convida a participar de la celebració, de manera presencial o en línia  a tots aquells que ho desitgin.