Vés al contingut
Catalunya Religió

(Sant Joan de Déu) L'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu Província d'Aragó-Sant Rafael ha atès durant el 2015 més de 18.000 persones en situació de sense llar a través dels diferents recursos socials de Barcelona, ​​València, Múrcia, Manresa i Palma de Mallorca. A més, s'han ofert més de 200.000 serveis alimentaris i 216.000 estades en albergs i pisos. Per tal de donar visibilitat a aquesta problemàtica social, la institució ha llançat el vídeo 'Sant Joan de Déu és la teva llar'.

Acollir i atendre persones en situació de vulnerabilitat, acompanyar-les respectant la seva dignitat, així com cuidar i promoure la seva qualitat de vida. Aquest és l'objectiu dels set centres de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu Província d'Aragó-Sant Rafael dedicats específicament a l'àmbit social.

Durant 2015, els albergs, pisos d'inclusió, menjadors socials i serveis d'higiene per a persones en situació de sense llar de Múrcia, Barcelona, ​​València, Múrcia, Manresa i Palma de Mallorca van atendre a un total de 18.406 persones. A més, es van comptabilitzar 150.038 estades en albergs i 66.238 en pisos; es van oferir 200.422 serveis alimentaris i 18.932 serveis d'higiene.

Ara, mitjançant aquest vídeo, la institució pretén donar visibilitat novament a aquesta problemàticasocial, reforçant la concepció de la llar com el cercle íntim de l'existència, on les persones se senten protegides i s'esvaeix la vulnerabilitat.

San Juan de Dios_exclusion_social from ohsjd Provincia Aragón on Vimeo.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.