Vés al contingut

notícies relacionades

Arrels Sant Ignasi denuncia que “no tenir casa mata”

(CR/Arrels Sant Ignasi) “Que les administracions executin un pla global per evitar que hi hagi persones dormint als nostres carrers de Lleida”. És una de les peticions del manifest que aquest dijous ha fet públic Arrels Sant Ignasi. Denuncien que a Lleida hi ha 872 persones sense llar gairebé un 20% més que l’any passat, de les quals 80 sense sostre. I alerten que durant la pandèmia han crescut les persones en habitatge insegur.

Jesús neix fill d’una parella sense sostre

(CR) Francesc Mateu interpreta cada any on hauria pogut néixer Jesús en el context actual. Mateu reflexa aquesta actualització en un pessebre fet de playmobils. Aquest 2019 el naixement de Jesús és a la intempèrie, en una família sense sostre, que viu el part coincidint amb la nit del cens de les persones sense llar. La notícia és coberta en directa per una periodista, ajudant a una major sensibilització de la problemàtica.  Jesús neix fill d’una parella sense sostre #PlaymobilSenseSostre

Concert a favor de l'Hospital de campanya de Santa Anna

(CR) Marina Rossell, Àngel Llàcer, David Carabén, Manu Guix i In crescendo són els protagonistes del concert 'Cantem amb els sense sostre' que organitza el projecte Hospital de Campanya de la parròquia de Santa Anna de Barcelona.

Prop de 600 persones en situació vulnerable a Catalunya tindran accés a un habitatge temporal

(Obra Social 'La Caixa') L'Obra Social "la Caixa" ha concedit ajudes per valor de 204.510 euros a 8 projectes de Catalunya seleccionats en la convocatòria d'Habitatges temporals d'inclusió social. Aquesta s'emmarca dins del Programa d'Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials que impulsa anualment l'entitat i que enguany preveu destinar 17 milions d'euros a les vuit convocatòries en què es diversifica.

Sant Joan de Déu visibilitza el sensellarisme

(Sant Joan de Déu) L'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu Província d'Aragó-Sant Rafael ha atès durant el 2015 més de 18.000 persones en situació de sense llar a través dels diferents recursos socials de Barcelona, ​​València, Múrcia, Manresa i Palma de Mallorca. A més, s'han ofert més de 200.000 serveis alimentaris i 216.000 estades en albergs i pisos.

Barcelona recorda els sense sostre que han mort al carrer

(Sant'Egidio) Aquest diumenge la basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor recordarà en Rafael i l'Antonio. I tants d'altres que com ells han perdut la vida a la ciutat de Barcelona els darrers anys. La iniciativa de la Comunitat de Sant'Egidio tindrà lloc durant la missa de dos quarts de dotze.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe

podcasts