Vés al contingut

notícies relacionades

La diversitat religiosa, en els XVIII Jocs Mediterranis

(Generalitat de Catalunya) La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, i l’alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, han signat aquest matí un conveni de col·laboració en matèria de diversitat religiosa en el marc dels XVIII

Abat Notker Wolf: "Els refugiats no han de ser reduïts només a receptors d'ajudes socials"

(Glòria Barrete –CR) "Al llarg de la història sempre s'han donat moviments migratoris. L'actual migració, però, es distingeix per l'enorme quantitat de refugiats". Aquest era el tret de sortida de la conferència de l'abat Notker Wolf durant l'acte de commemoració de la Setmana per l'Harmonia Interconfessional que s'ha celebrat aquest dijous al vespre al Palau de Pedralbes de Barcelona.

Forcadell: "La neutralitat de l'Estat no significa deixar de banda el fet religiós"

(Jordi Llisterri-CR) Si Catalunya esdevé un Estat o si s'emprèn una reforma del marc constitucional actual, ja hi ha una proposta per tractar el fet religiós. Aquest dimarts a la tarda es va lliurar oficialment a la presidenta del Parlament, com a màxima representant de la cambra legislativa catalana, el document "El fet religiós en la Catalunya del futur".

El Parlament acull la presentació del document 'El fet religiós en la Catalunya del futur'

(CR) La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, presidirà l’acte públic de presentació del document 'El fet religiós en la Catalunya del futur'. Aquest text ha estat promogut per entitats religioses amb el suport de diverses confessions i defensa la llibertat religiosa i la cooperació de les administracions públiques amb les institucions religioses. El document formula el marc en el que s’hauria de basar la relació entre l’estat i religions en la Catalunya del futur, en qualsevol context de reforma o canvi constitucional o d’un nou Estat.

Més visibilitat, més testimoni i més unitat dels protestants catalans

(Jordi Llisterri –CR) El Consell Evangèlic de Catalunya celebra 35 anys. I el seu repte de cara al futur és aconseguir més visibilitat de la comunitat protestant, un testimoni més explícit de Jesucrist, i més pregària per a la unitat de les diverses denominacions i esglésies cristianes. Així ho van presentar aquest dijous en un acte commemoratiu al CaixaForum de Barcelona.

Veure la fe