Vés al contingut

notícies relacionades

Arquebisbe Pujol: "Sempre a la vostra disposició"

(Arquebisbat de Tarragona) Aquest dissabte al matí, la Catedral Metropolitana de Tarragona s’ha omplert  amb motiu de la solemne missa de comiat de Jaume Pujol Balcells el qual ha estat arquebisbe metropolità de Tarragona i primat durant prop de quinze anys.

Planellas: “Creiem en la unitat pastoral de les Esglésies amb seu a Catalunya”

(Jordi Llisterri-CR) Mossèn Joan Planellas, desconegut per a molts, s’ha presentat aquest dissabte al migdia a la seu del bisbat de Girona com a nou arquebisbe de Tarragona. El bisbe de Girona, Francesc Pardo, ha anunciat ple de satisfacció el nomenament episcopal d’un capellà de la seva diòcesi. “Un goig pel bisbat i per tota província eclesiàstica”, amb capital a Tarragona i de la que en forma part Girona.

Francesc "Un aplaudiment per al nou beat!"

(Arquebisbat de Tarragona) Aquest passat diumenge, dia 24 de març, l’endemà de la beatificació del doctor Marià Mullerat i Soldevila, es va celebrar la missa d’acció de gràcies presidida per l'arquebisbe, Jaume Pujol, a l’església parroquial de Sant Jaume Apòstol d’Arbeca.

Tarragona amplia la seva història martirial

(Jordi Llisterri-CR)  L’església de Tarragona i seu primada aprofundeix en la seva història martirial. El metge, pare de família i exalcalde d’Arbeca, Marià Mullerat, ha estat proclamat nou beat aquest dissabte a Tarragona. Dona continuïtat als orígens martirials del cristianisme a Tarragona amb Sant Fructuós.

Tarragona es consolida com a referència de la difusió bíblica

(Jordi Llisterri-CR/Tarragona) El Museu Bíblic de Tarragona es consolida com un centre de difusió bíblica. Aquest dilluns es va inaugurar un nou espai al pati del museu, ara recuperat, amb un conjunt escultòric amb Abraham, Sant Pau i Sant Fructuós, entre diverses mostres de la vegetació que apareix en els relats bíblics.

Un nou capellà a l'arquebisbat de Tarragona

(Arquebisbat de Tarragona) L’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, ha ordenat prevere Antonio Rodríguez Moreno aquest diumenge, dia 9 de setembre, a la tarda, a la Catedral de Tarragona. Nombrosos familiars, amics, companys seminaristes, preveres i fidels van voler acompanyar-lo en aquest dia tan significatiu.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe