Vés al contingut

notícies relacionades

Guillermo Arboleda, nou abat president de la Congregació Sublacense Cassinesa

(Abadia de Montserrat) Guillermo Arboleda, abat dels monestirs d’Envigado-Medellín i de Guatapé (Colòmbia), ha estat escollit abat president de la Congregació Sublacense Cassinesa durant el Capítol General, celebrat a Roma del 17 al 23 de setembre. El pare Guillermo, que el proper 12 de desembre complirà 60 anys, succeeix Bruno Marín, que ha ocupat el càrrec els darrers 12 anys.

La porta de la Cova de Sant Ignasi s'obre "als pelegrins del segle XXI"

(Laura Mor –CR/Manresa) “Senzill, humil, petit”. Així és l'itinerari del pelegrí que arriba a Manresa segons l'ha descrit el director del Camí Ignasià, Josep Lluís Iriberri. Més de tres-centes persones han assistit aquest divendres al vespre a la benedicció i a l'obertura de la porta jubilar del Santuari de la Cova de Sant Ignasi, en un acte presidit per l'abat de Montserrat, el pare Josep M. Soler.

Montserrat exposa la pintura del quotidià de Ramon Calsina

(Abadia de Montserrat) Aquest divendres s'inagura l'exposició antològica dedicada a Ramon Calsina, que es podrà veure a la Sala Daura del Museu de Montserrat fins el 8 de novembre. Porta per títol Remembrança, i s’ha fet en col·laboració amb la Fundació Ramon Calsina.

panoràmica

Veure la fe