Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(CR/CET) Fer de les famílies "petites Esglésies domèstiques". Aquesta és una de les peticions que el Papa ha formulat en la Pregària a la Santa Família pel Sínode. Francesc demana a tota l'Església que aquest diumenge pregui pels fruits de la III Assemblea General Extraordinària del Sínode de Bisbes, que se celebrarà a Roma del 5 al 19 d’octubre i que ha de tractar "Els desafiaments pastorals de la família en el context de l’evangelització".

Diferents bisbats catalans han fet extensiva aquesta invitació a pregar pel Sínode sobre les famílies i suggereixen la pregària composta pel papa Francesc, en una traducció de mossèn Josep Ruaix i Vinyet, així com diferents recursos per utilitzar, per exemple, en vetlles de pregària o durant les eucaristies.

Se'n fan ressò l'arquebisbat de Tarragona; el bisbe d'Urgell Joan-Enric Vives, que ha fet pública una carta en què demana als preveres, diaques, consagrats i fidels de la seva diòcesi que se sumin a la pregària pel Sínode; el bisbat de Vic, i el bisbat de Tortosa.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.