Vés al contingut

notícies relacionades

Catalonia Sacra formarà nous guies per entendre, explicar i gaudir del patrimoni

(Catalonia Sacra) A primers de novembre comença el programa de formació Catalonia Sacra per aquest curs. La proposta vol fornir de recursos a totes les persones interessades en conèixer les raons i les característiques del patrimoni cultural de l’Església i, en concret, a les vinculades al guiatge turístic i a la gestió patrimonial. El procés d'inscripció finalitza el proper 15 d'octubre.

Catalonia Sacra es desplega també a Tortosa

(CR/Catalonia Sacra) El proper divendres tindrà lloc l'acte de presentació pública a la diòcesis de Tortosa de Dertosa Sacra, nom que pren al bisbat de Tortosa el projecte Catalonia Sacra, una iniciativa de dinamització cultural i turística del patrimoni artístic dels bisbats amb seu a Catalunya. L'acte, que tindrà lloc a la capella de la Santa Cinta de la catedral de Santa Maria de Tortosa, estarà presidit per Enrique Benavent, bisbe de Tortosa.

Les diòcesis de Catalunya també pateixen la crisi

(Jordi Llisterri –CR) Sis milions d’euros menys en col·lectes, o un augment dels costos de les activitats assistencials del 44%. Són algunes de les dades que indiquen com també afecta la crisi als bisbats catalans.

Veure la fe