Vés al contingut

notícies relacionades

Càritas implementarà la targeta Barcelona Solidària per a aliments a les famílies a tota la demarcació

(Càritas Barcelona) Càritas acompanya i acull les persones en situacions de vulnerabilitat perquè puguin recuperar la confiança i la dignitat per sortir-se’n. Aquesta és una de les premisses que inspira l’acció social de la institució i que la va portar a impulsar, fa uns mesos, la targeta Barcelona Solidària. Una targeta que fins ara només s’havia implementat a la ciutat comtal i que a partir del febrer també podrà fer-se servir a tots els municipis de la demarcació. 

Un pessebre amb clics de Playmobil a Sant Joan de Déu

(Sant Joan de Déu) Després d’uns anys, l’Hospital Sant Joan de Déu reprèn enguany la tradició de fer una exposició de pessebres a les seves instal·lacions. L’exposició inclourà un gran pessebre fet amb clics de Playmobil, tres diorames escenificant l’anunciació, el naixement i els reis, i una mostra de pessebres de diferents llocs del món.

Salesians Sarrià acull el projecte social ‘Repassem Junts’

(Silvia Osorio –Salesians) El centre educatiu Salesians de Sarrià, especialitzat en la formació postobligatòria i escola de referència en la Formació Professional, ha posat en marxa aquesta setmana el projecte social ‘Repassem Junts’.

El Sínode demana que “l’Església sigui una casa amb la porta sempre oberta”

(CR) El missatge final del Sínode de bisbes que s’ha tancat a Roma aquest diumenge reconeix la realitat diversa i complexa de les famílies. La resposta que ofereix el missatge és que “l’Església sigui una casa amb la porta sempre oberta, rebent a tothom sense excloure ningú”. Missatge del Sínode de Bisbes sobre la Família

"A Canpedró em miren als ulls, em tracten com una persona”

(Càritas Barcelona) Entrar a Canpedró significa ser acollit. Les persones que hi han passat saben quina és aquesta experiència. Un centre situat al barri de Sants que en menys de dos anys s’ha convertit en un espai de referència per les famílies i els avis de la zona.

panoràmica

Veure la fe