Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Pere Tarrés) El cap de setmana del 17 i 18 de maig Manresa acollirà la Trocajove, la trobada de d’adolescents i joves del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés. Seran més de 800 adolescents acompanyats pels seus monitors i monitores.

La inauguració institucional es realitzarà el dissabte 17 a les 13.30h a l’Escola Joviat 2 i comptarà amb l’assistència del director general de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, Antoni Reig; de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; del director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol; i de la presidenta del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés, Maria Valencia.

Sota el lema "Camí al futur”, els organitzadors volen que aquest esdeveniment es converteixi en una referència per a tots els centres d’esplai i que junts es posin els fonaments per promoure un intercanvi entre tots els participants dins d’un entorn festiu, formatiu i lúdic. Els joves que hi participaran són el futur d’aquests centres d’esplai i aquest cap de setmana servirà per formar-se i continuar creixent com a persones seguint el model educatiu que cada dia els mostren els seus monitors i monitores i fer de l’esplai un lloc per relacionar-se i on tothom se senti acollit.

Els joves que participen en aquesta trobada són un exemple del compromís de molts nois i noies que opten per dedicar el temps lliure a donar una resposta satisfactòria a les seves inquietuds socials, una actitud que contrasta amb la imatge que la societat té de la joventut actual. La Fundació Pere Tarrés és l’entitat de lleure més gran de Catalunya, agrupa més 200 centres d’esplai que acullen prop de 24.000 infants, adolescents i joves gràcies a la tasca educativa i voluntària d’uns 4.000 monitors i monitores