Vés al contingut

notícies relacionades

pere-tarres-mcecc-trocajove-2023

Els esplais cristians reuneixen més de 1.200 joves per treballar contra el canvi climàtic

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | “Fa molt temps que sentim que no hem tingut prou en compte els adolescents; ara volem que sigueu el centre de les nostres accions, el canvi és a les vostres mans”. Amb aquestes paraules de la presidenta del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans (MCECC), Anna Grau, ha arrencat la trobada anual de joves que participen en els esplais de la federació. La TrocaJove s'ha celebrat aquest cap de setmana a Lleida. Enguany ha recuperat les xifres multitudinàries prèvies a la pandèmia: més de 1.200 joves d'una setantena de centres d’esplai d’arreu de Catalunya i de les Illes Balears han participat en la trobada.

“Els esplais necessiten joves que siguin crítics i valorin l’esforç”

Uns 800 joves de tot Catalunya s’han reunit aquest cap de setmana a Vilafranca del Penedès durant la Trocajove, la trobada d’adolescents i joves del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés (MCECC). Ha estat un cap de setmana formatiu i lúdic on 800 joves i adolescents d’entre 15 i 18 anys acompanyats pels seus monitors han fet de l’esplai un lloc de convivència dins d’un entorn festiu, formatiu i lúdic on han après a treballar i compartir, establint nous lligams i vivint moments amb persones que comparteixen uns ideals, motivacions i valors.

Sabadell s'omple de superherois a la Trocajove

(Estris) Sabadell es va convertir en la capital dels esplais el cap de setmana del 30 i 31 de maig quan uns700 joves d’entre 14 i 18 anys van convertir els seus carrers, places i parcs en espais de joc, formació i convivència.

Veure la fe