Vés al contingut

notícies relacionades

"A Canpedró em miren als ulls, em tracten com una persona”

(Càritas Barcelona) Entrar a Canpedró significa ser acollit. Les persones que hi han passat saben quina és aquesta experiència. Un centre situat al barri de Sants que en menys de dos anys s’ha convertit en un espai de referència per les famílies i els avis de la zona.

Els casals d'agost, un respir per a infants en risc

(Fundació Pere Tarrés) Aquest dilluns i fins a finals de mes la Fundació Pere Tarrés realitzarà 10 casals d’estiu adreçats a infants i joves en situació de vulnerabilitat social. Aquests casals es faran a les ciutat de Barcelona, Tarragona i Lleida i també en diferents localitats de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Més de 1.500 infants han participat en la Festa dels Casals de la Fundació Pere Tarrés

(Fundació Pere Tarrés) El Parc de la Ciutadella ha acollit aquest dimecres més de 1.500 infants en la Festa dels Casals que organitza la Fundació Pere Tarrés i que ha tingut en els valors de la solidaritat i de compartir l’eix de la trobada. Hi ha assistit nens i nenes dels casals d’estiu així com dels Centres Oberts i Diaris del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés.

Colònies, casals, rutes i campaments mobilitzaran 20.000 infants i joves

(Fundació Pere Tarrés) L'escola ja s'ha acabat i aquest dissabte surt el primer autocar camí de les colònies. Dilluns, més de 500 infants comencen els casals d’estiu a la ciutat de Tarragona i, arreu del territori, dimarts començaran també les colònies i els casals d’estiu que la Fundació Pere Tarrés ha preparat juntament amb els seus centres d’esplai vinculats. Seran més de 20.000 infants i joves que participaran en 400 activitats d'estiu. 

Veure la fe