Vés al contingut

notícies relacionades

trocajove-2024-5

Els esplais cristians reivindiquen la cultura catalana en una trobada amb més d'un miler de joves

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | Un cap de setmana per reflexionar, estimular el pensament crític i aprofundir en problemàtiques que estan a l’ordre del dia. Així ha definit Anna Grau, presidenta del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés, la TrocaJove, la trobada anual de joves dels centres d’esplai de la federació, que enguany s'ha celebrat a Amposta.

40-aniversari-gep-vilafranca

El Grup Esplai Parroquial de Vilafranca del Penedès celebra 40 anys

GEP DE VILAFRANCA | El 40è aniversari del Grup Esplai Parroquial (GEP) de Vilafranca del Penedès s'ha celebrat aquest dissabte 17 de febrer. La celebració ha consistit en la inauguració d'una exposició commemorativa que recull els 40 anys del GEP amb fotografies, textos, records i objectes representatius.

lopivi-pere-tarres-investigacio

Un projecte de la Pere Tarrés permet a joves crear activitats per promoure entorns segurs

CR | Garantir entorns segurs de vida no només es tracta d’evitar el maltractament, sinó de promoure el bon tracte. I per fer-ho, es necessita també la col·laboració d’infants i joves. I en aquesta línia ha estat el treball de la Fundació Pere Tarrés amb un projecte estatal que ha comptat amb la participació de centres de lleure catalans i que s’ha presentat aquest dimarts al vespre de forma telemàtica.

Veure la fe