Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Jesuïtes) Jesuïtes Educació col·laborarà en la promoció del projecte La Cova 2022 i els seus objectes, d'acord amb el conveni de col·laboració signat aquest divendres 25 entre la Fundació Jesuïtes Educació i la Fundació la Cova.

Les dues fundacions volen impulsar, en la línia del treball ja iniciat, una oferta general de pedagogia i interioritat. Ja fa temps que des del Centre d'Espiritualitat Cova Sant Ignasi de Manresa, lloc de referència per a l'espiritualitat ignasiana, es porte a terme diverses activitats per tenir cura del món interior, mitjançant pràctiques expressives, artístiques, reflexives, d'interiorització... Algunes d'aquestes activitats s'adrecen específicament a escoles que volen treballar aquests aspectes integrant-los en el seu projecte educatiu.

El conveni intensifica aquest treball i, a més, vol establir sinèrgies i acords de cara a la celebració, l'any 2022, dels 500 anys de l'estada de Sant Ignasi de Loiola a Manresa.

El proper mes de novembre, la Cova Sant Ignasi de Manresa ja acollirà un esdeveniment destacat pel què fa a la pedagogia ignasiana. Es tracta del Seminari Internacional de Pedagogia i Espiritualitat Ignasiana (SIPEI) que aplegarà més de 70 especialistes d'aquest àmbit d'escoles jesuïtes d'arreu del món.

En aquest reportatge de Signes dels Temps es parlava d'un dels tallers d'interioritat que s'ofereix a les escoles: