Vés al contingut

notícies relacionades

700 educadors de Jesuïtes Educació comparteixen el camí de l'Horitzó 2020

(Jesuïtes) El proper curs algunes escoles de Jesuïtes Educació estrenaran un nou model pedagògic a l’Etapa Infantil (MOPI) així com la Nova Etapa Intermèdia (NEI), de 5è de primària a 2n d’ESO. Són dos projectes concrets que s'emmarquen en l'Horitzó 2020 i que han estat presentats en motiu del Dia Institucional del Fòrum, que enguany es va celebrar el passat divendres.

Les escoles dels jesuïtes reviuen el somni sense límits de Sant Ignasi

(CR) 'No límits'. Un cartell groc cridaner recorda el somni de Sant Ignasi de Loiola: servir i estimar sense reserves. Alumnes, educadors i famílies de les set escoles dels jesuïtes de Catalunya celebren aquest dimarts la festa 'Tots junts som SI' per conèixer millor la figura del seu patró.

Jesuïtes Educació presenta un nou model pedagògic per a les seves escoles

(Jesuïtes) Jesuïtes Educació, la xarxa d'escoles de la Companyia de Jesús, ha presentat un nou model pedagògic que s'anirà implantant de forma progressiva a les seves escoles i que es basa en els principis i valors de la pedagogia ignasiana i en el diàleg permanent amb els darrers avenços de la pedagogia, la psicologia i les neurociències.

Veure la fe