Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

(GIEC) El proper dissabte Vic serà la ciutat amfitriona de la VIII Jornada de mestres i professors de religió de les diòcesis amb seu a Catalunya. Amb el lema 'Aprendre-Ensenyar', aquest espai formatiu, que organitzen el Secretariat Interdiocesà per a l'Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC) i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, compta amb uns cinc-cents docents inscrits.

La jornada començarà amb una pregària al Teatre Atlàntida, on també tindran lloc els parlaments i la ponència d’Armand Puig, titulada Com parlar de Jesucrist a partir del currículum. A mig matí, els assistents es desplaçaran al Seminari de Vic, on continuaran els actes previstos: la realització de 22 tallers, un acte cultural, el dinar i la celebració de l'Eucaristia.

En el moment de formalitzar la inscripció, els assistents han pogut optar per algun dels tallers oferts pel Bisbat de Vic, les editorials Cruïlla, Baula, Claret, Vicenç Vives i Casals, i persones a títol individual, entre elles la popular dibuixant i ninotaire, Pilarín Bayés. Els tallers s'orienten a diferents nivells educatius -Educació Primària, Ensenyament Secundari Obligatori, Batxillerat i Cicles Formatius- i seran impartits per una vintena de formadors.

Han confirmat la seva presència la consellera d'ensenyament, Irene Rigau, l'alcalde de Vic, Josep M. Vila d'Abadal, el director general d'afers religiosos, Enric Vendrell, l'Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, el bisbe de Vic, Romà Casanova, la regidora d'ensenyament de Vic, Anna Erra, i el director general de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, Enric Puig.