Vés al contingut

notícies relacionades

51a Jornada MCPCC

Cristians de Pobles i Comarques analitzen els diferents vessants de l’acompanyament a la seva Jornada anual

MARIBEL POU MONCLÚS | ‘Fer camí junts’ és el tema triat per a la 51a Jornada nacional del Moviment de Cristians de Pobles i Comarques de Catalunya que s’ha celebrat aquest diumenge 7 de maig al col·legi Sant Rafael de la Selva del Camp. L’acompanyament i els seus diversos vessants han centrat una jornada que ha aplegat gent de diferents diòcesis i comarques.

L'Evangeli Gaudium inspira la vuitena Jornada de Pastoral Educativa

(Escola Cristiana) Si el curs passat la Jornada de Pastoral Educativa ja apel·lava mestres i professors com a part activa en l'evangelització, enguany, en la vuitena edició, Escola Cristiana reafirma aquest rol. Sota el lema 'Som transmissors de la fe cristiana', aquest divendres i dissabte va tenir lloc al Seminari Conciliar de Barcelona aquesta convocatòria que va comptar amb prop d'una quinzena

Una marea blava acull l'Esperit a Banyoles

(Glòria Barrete –CR/ Banyoles)"No m'han trucat gaires vegades al mòbil, això vol dir que tot marxa sota el previst i que no hi hagut cap incidència greu", comenta somrient en Pep Anton Vieta, del grup de joves del bisbat de Girona i un dels centenars de voluntaris que han ajudat en l'organització de l'Aplec de l'Esperit a Banyoles.

Limud: una jornada jueva dedicada a l'estudi

(David Casals –CR) Limud vol dir en hebreu 'estudiar', i també és el nom que porta una jornada que se celebrarà aquest diumenge a Barcelona, i que també es podrà seguir al Twitter, a través del perfil @limudBarcelona. De fet, hi ha jornades amb el nom de Limud "a 80 ciutats de 35 països diferents, com Sidney, Toronto i Shanghai”, i ara arriben a la capital catalana, segons explica un dels organitzadors, Pablo Guverich, en declaracions a CatalunyaReligió.cat.

Veure la fe