Vés al contingut

notícies relacionades

portades_rafamunoz

“L'analfabetisme religiós converteix els nostres alumnes en analfabets culturals”

ARQUEBISBAT DE TARRAGONA | Després de quinze anys com a Inspector d’Educació, fa tres anys que es va jubilar i, des d’aleshores, presta el seu servei a l’Església com a responsable dels temes d’educació a l’arxidiòcesi de Tarragona, primer com a director del Secretariat diocesà de l’ensenyament i l’escola cristiana i ara al capdavant de la Delegació diocesana per a l’educació.

Neix un premi per promoure el Pacte Educatiu Global

(CR) La Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport-Blanquerna (URL) i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC), en col·laboració amb el Secretariat Interdiocesà d’Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC), convoquen ‘Encoratja! Certamen de promoció dels valors del Pacte Educatiu Global’. La primera edició d’un premi de 1.500 € a la proposta educativa que millor treballi els valors del Pacte Educatiu Global. La recepció de treballs s’inicia aquest 1 de juny.

Suport als professors de religió

(Jordi Llisterri-CR) La XIIIena Jornada de mestres i professors de religió de les diòcesis catalanes ha renovat el missatge de confiança amb el treball que fan aquests docents a les aules. L’obertura de la jornada va reiterar l’aportació positiva que pot fer l’assignatura de religió, tant en els centres públics com en l’escola cristiana.

La Jornada de Mestres i Professors de Religió arriba a la desena edició

(Escola Cristiana) La Salle Bonanova de Barcelona acollirà el proper dissabte 9 d'abril la 10a Jornada de Mestres i Professors de Religió Catòlica de les diòcesis amb seu a Catalunya, que organitzen el Secretariat Interdiocesà d'Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC) i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC).

Veure la fe