Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Jordi Llisterri –CR) Una mirada cristiana al món del treball. Aquest és el títol del seminari que comença aquest dimecres a Barcelona sobre la Doctrina Social de l’Església i el món del treball. En un context de greu crisi econòmica mundial, de xifres d’atur insuportables i de reformes en els sistemes de protecció social, sis sessions presentaran una reflexió sobre el treball humà, com a dret fonamental i bé per a la persona humana.

El bisbe auxiliar Sebastià Taltavull obrirà el seminari el dimecres a les 19’30h. parlant de la dignitat del treball humà en el pensament social de l’Església. Altres ponents del seminari són Ignasi Farreres, exconseller de Treball i president del Centre d’Estudis Econòmics i Socials; Eduardo Rojo Torrecilla, catedràtic de Dret del Treball a la UAB; Pepe Rodado, delegat de Pastoral Social de Barcelona; i Francisco Porcar, militant de la HOAC-Castelló.

El cicle és la tercera edició del seminari “Per un ordre mundial més just” que organitzen conjuntament Justícia i Pau, el Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia, el SEDASE, i les delegacions de Pastoral Social i de Pastoral Obrera de l’arquebisbat de Barcelona. Les sessions es fan Centre Cristianisme i Justícia de Barcelona (Roger de Llúria, 13).

El director de Justícia i Pau, Eduard Ibáñez, ens presenta el contingut d’aquestes sessions sobre la Doctrina Social de l’Església que posa la dignitat del treball en el centre de la reflexió.