Vés al contingut

notícies relacionades

Piris: “L’atur desfà les persones”

(Bisbat de Lleida) La Xarxa d’Acció Caritativa i Social del Bisbat de Lleida ha facilitat des del mes de maig la contractació d’una vintena de persones en situació de risc d’exclusió a través de la iniciativa Impuls Solidari pel Treball, una borsa de treball, a través de la qual s’ofereix a empresaris i ocupadors una llista de persones per feines de poca qualificació.

Càritas reclama un pacte per l’ocupació

(Càritas Diocesana de Barcelona) “Un treball amb condicions poc dignes no dignifica la persona”. Àngels Valls, responsable del programa de Formació i Inserció Laboral de Càritas Diocesana de Barcelona, valora amb aquestes paraules l’estat actual del mercat de treball, el nou retrat del qual el va fer ahir l’Enquesta de la Població Activa (EPA).

Càritas reitera la urgència d’un pacte unànime per a l’ocupació

(Càritas) Coincidint amb el Dia Internacional dels Treballadors i tenint en compte l’actual context de crisi econòmica, Càritas Diocesana de Barcelona reivindica un pacte per a l’ocupació de totes les forces polítiques, econòmiques i socials. A més, cal que, de forma urgent, tots i totes anem a la una per impulsar i implementar polítiques i mesures que prioritzin la persona i el seu desenvolupament perquè només així el futur podrà ser pròsper i sostenible. L’actual

Pregària pels qui pateixen per l’atur

(CR) Com cada any, les diverses Pastorals Obreres de Catalunya publiquen un manifest en motiu del Dia Internacional de Treballador. Aquest any, a més a més, es farà una vetlla de pregària a les escales de la catedral de Barcelona el proper dilluns 30 de 20h a 22h on hi haurà testimonis, cants i oracions.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe