Vés al contingut

notícies relacionades

Barcelona Medita: la visita de Tich Nhat Hanh

(Jordi Sànchez –OBS Blanquerna) Després de passar per Madrid, el mestre zen Thich Nhat Hanh, conegut per milers de practicants de la meditació, ha iniciat la seva agenda a Barcelona. Tres mil persones han omplert aquest dijous les butaques de l'Auditori del Fòrum per escoltar la xerrada d'aquest mestre pacifista zen.

El Call de Barcelona es passa al 2.0

(David Casals i Vila –CR) Trenta comerciants de l'antic Call jueu de Barcelona s'han implicat aquesta primavera en un projecte per difondre la història del barri. Ho fan mitjançant la instal·lació d'un petit adhesiu en els aparadors de les seves botigues, on hi ha imprès un codi QR, que s'emmarca en el projecte QR Gòtic. Quan el vianant acosti el seu 'smart phone' o la seva tableta al codi, podrà tenir accés a la història d'aquell comerç en concret, la d'aquella finca i també a la del barri.

Neix el Consell Evangèlic de Barcelona

(David Casals i Vila –CR) El Consell Evangèlic de Barcelona ha nascut amb l'objectiu d'agermanar totes les esglésies de tradició protestant i evangèlica de la ciutat, segons ha explicat en declaracions a Catalunya Religió el seu director, el pastor Julio Pérez. L'acte de presentació del nou òrgan tindrà lloc aquest dilluns a l’auditori de Formació Teològica.

panoràmica

Veure la fe