Vés al contingut

notícies relacionades

nacions unides

Justícia i Pau demana a les Nacions Unides "complir amb els compromisos del desarmament nuclear"

CR | La Comissió General de Justícia i Pau ha demanat a les delegacions que formen part del Tractat sobre la No Proliferació de les Armes Nuclears (TNP) "complir amb els compromisos i obligacions del desarmament nuclear", que preveu el mateix tractat. Així ho exposa la declaració conjunta interreligiosa per a la Desena Conferència d'Examen de les Parts del Tractat sobre la No Proliferació de les Armes Nuclears de les Nacions Unides.

“Els primers cristians ja es van negar a fer el servei militar obligatori”

(Laura Mor –CR) En quinze anys el Centre d’Estudis per la Pau J.M. Delàs, de Justícia i Pau, fa un balanç molt positiu de la seva acció en favor de la cultura de pau. Les campanyes que promouen pel desarmament i l'especificitat del seu àmbit d'estudi l'han convertit en un centre de referència internacional.

El Parlament de Catalunya es posiciona per l'abolició de les armes nuclears

(Justícia i Pau) A instàncies del Centre Delàs d’Estudis per la Pau i Justícia i Pau, el Parlament de Catalunya ha aprovat una resolució sobre la Prohibició de les Armes  Nuclears, amb un text que afirma que la prohibició total de fabricar armes nuclears és "l'únic camí que garanteix que no s'usin mai"

La Salle i Claret explicaran un model de societat revisat, evolucionat i en xarxa

(CR) La convivència i la cooperació són el centre d'interès del cicle 'Societat, creença i pensament', que enguany arriba a la cinquena edició i que organitzen conjuntament La Salle Campus Barcelona-URL i la Fundació Claret. Les sessions començaran el proper dijous dia 30 i serviran per aprofundir en casos de lideratge social reeixits.

panoràmica

Veure la fe