Vés al contingut

notícies relacionades

Premi Joan Gomis 2023

“El premi Joan Gomis te l’has de merèixer fins al final de la teva vida professional”

CR | “Hi ha premis com aquest, amb aquest nom, que fa que te l’hagis de merèixer fins al final de la teva vida professional”. Amb aquesta contundència s’ha expressat en rebre el Premi Joan Gomis, en la categoria de trajectòria periodística, Plàcid Garcia-Planas, aquest dimecres a l’acte del lliurament del guardó. La periodista Carmina Balaguer també ha recollit el premi, en la categoria d’obres periodístiques.

xip-2023-6

La Xarxa Interreligiosa per la Pau uneix ciència, tecnologia i espiritualitat

Justícia i Pau El Centre Cívic de Sant Agustí ha acollit una cinquantena de persones de diverses tradicions religioses i espirituals amb motiu de la cinquena trobada de la Xarxa Interreligiosa per la Pau. Una trobada que enguany ha girat sota el lema 'Ciència, tecnologia, espiritualitat i pau'.

memorial-gomis

Carmina Balaguer i Plàcid Garcia-Planas, Memorial Joan Gomis 2023

MEMORIAL JOAN GOMIS | La XVIII edició del Memorial Joan Gomis ha premiat l'educació i el reporterisme. El jurat ha reconegut el reportatge Maestras rurales, las madres ocultas de los cerros, de la periodista Carmina Balaguer. En la modalitat de trajectòria s'ha premiat el reporter Plàcid Garcia-Planas. L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el 23 de novembre al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

entitats-esglesia-salut-mental

Entitats d’Església denuncien l’impacte de la precarietat laboral en la salut mental

ARQUEBISBAT DE BARCELONA | Unes cinquanta persones s’han concentrat a la plaça de la Catedral de Barcelona per reivindicar que un treball decent no pot perjudicar mai la salut. Convocats per la plataforma Església pel Treball Decent, els concentrats han denunciat la precarietat laboral que pateixen moltes persones treballadores, l’impacte d’aquesta precarietat en la salut mental i l’alt índex de sinistralitat que hi ha en l’actualitat.

natura-sagrada-presentacio

“La natura ens parla del Creador”

CR | Possiblement no hi ha res més ancestral ni universal que la relació entre natura i transcendència. Un concepte compartit aquest dimecres en la presentació a la Llibreria Claret de Barcelona del llibre Natura Sagrada. Deu converses. És un recull de converses amb persones de diverses tradicions religioses que han editat Josep Gordi i la periodista Laura Mor i que sorgeix de la sèrie d’entrevistes amb el mateix nom publicades a Catalunya Religió.

panoràmica

Veure la fe

podcasts