Vés al contingut

notícies relacionades

El discerniment, pilar central del nou pla estratègic d’IQS

(IQS) L'equip directiu de l'Institut Químic de Sarrià (IQS) ha realitzat una formació sobre 'Discerniment Comunitari Apostòlic' a càrrec de Xavier Casanovas, membre de la Càtedra d'Ètica i Pensament Cristià. Casanovas ha guiat el grup en els detalls de la presa de decisions d'acord amb la metodologia ignasiana. 

És legítima la resposta armada davant la invasió d’Ucraïna?

(CR) Els països europeus han d’enviar armament a Ucraïna per acabar amb el conflicte? Hi ha alternatives a la violència? Què hi diu el magisteri de l’Església? La guerra genera molts interrogants. I des de la Càtedra d’Ètica i Pensament Cristià de l’Institut Químic de Sarrià n’han volgut parlar. 

"Cal deixar-nos commoure per la realitat, per canviar la perspectiva"

(Jesuïtes) Aquest dilluns s’ha presentat a Barcelona el document 'Crisi de solidaritat, solidaritat davant la crisi', una reflexió de la Companyia de Jesús a Espanya per ajudar a interpretar el temps actual i impulsar un major compromís a favor del bé comú.

"Només el principi d’esperança donarà sentit a la transformació del nostre món"

(Arquebisbat de Tarragona) Més de dues-centes persones han assistit aquest dissabte a la inauguració del 50è aniversari de Càritas Tarragona, que comptarà amb actes fins al març de l'any vinent. La celebració d’aquesta efemèride s’ha iniciat a la Catedral de Tarragona amb una solemne eucaristia i ha comptat amb un acte acadèmic a càrrec del director de Cristianisme i Justícia – Fundació Lluís Espinal Xavier Casanovas

panoràmica

Veure la fe

podcasts