Vés al contingut
Catalunya Religió

(IQS) L'equip directiu de l'Institut Químic de Sarrià (IQS) ha realitzat una formació sobre 'Discerniment Comunitari Apostòlic' a càrrec de Xavier Casanovas, membre de la Càtedra d'Ètica i Pensament Cristià. Casanovas ha guiat el grup en els detalls de la presa de decisions d'acord amb la metodologia ignasiana.

La sessió que ha tingut lloc aquest 12 de maig, ha pres com a punt de partida la guia pràctica de 'Discerniment en comú' elaborada per la Província d'Espanya, i el Quadern EIDES Discerniment comunitari apostòlic. Textos fonamentals. L'objectiu és que vagi calant en el dia a dia de la presa de decisions una nova cultura directiva, centrada en l'escolta d'emocions i que posi l'accent, no sols en la gestió i els indicadors si no en quina és la millor manera de respondre a la missió avui.

IQS es troba immers en l'elaboració del Pla Estratègic de la Institució per als pròxims anys. Alineat amb el PASU – Pla Apostòlic del Sector Universitari- i fidels a la tradició d’IQS, institució centenària, la direcció del centre ha volgut que el 'Discerniment en comú' formi part central de la manera en què es triaran les prioritats estratègiques del centre universitari.

L'equip directiu es reunirà a la Cova de Manresa a finals de maig per avançar en el treball de Pla Estratègic, aplicant la metodologia del discerniment en comú, i que es preveu finalitzar aquest 2022.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.