Vés al contingut

notícies relacionades

Què volen dir per un infant tres mesos de vacances sense activitats de lleure?

(Glòria Barrete –CR) Les entitats socials i educatives fa temps que alerten d’una situació alarmant de desigualtat econòmica i de vulnerabilitat. A la dificultat per accedir a una feina se li suma l’encariment de la vida i dels productes i serveis bàsics i la impossibilitat en nombrosos casos de disposar d’un habitatge digne. Davant d’aquesta precària situació es fa difícil i en molts casos impossible pensar en pagar activitats de lleure. Activitats que per a la infància i joventut no són un extra sinó una necessitat.

Mans Unides: “Permetre que una persona mori de fam és un fracàs per la humanitat”

(Mans Unides) Mans Unides ha presentat aquest dimecres, en una roda de premsa en línia, la seva Campanya anual número 63, ‘La nostra indiferència els condemna a l’oblit’. Durant els pròxims dotze mesos, l'ONG centrarà el seu treball a denunciar com el mur de la indiferència i la desigualtat condemna a l'oblit a milions de persones empobrides i famolenques.

Flors de Nadal per al projecte 'Emergència a Haití' de Mans Unides

(Mans Unides) Per segon any consecutiu, a iniciativa de la parròquia de Figuerola del Camp i amb el suport de Mans Unides, s'organitza la campanya solidària 'La Flor de Nadal'. Durant les festes de Nadal, es vendrà la tradicional 'Flor de Nadal' o ponsètia, ramets de vesc de la sort i llibres educatius de contes infantils sobre valors. La recaptació econòmica obtinguda es destinarà al projecte 'Emergència a Haití' de Mans Unides. Un projecte que dona resposta a les necessitats més urgents de la població d'aquest país, afectada pel terratrèmol del passat 14 d'agost.

Veure la fe