Vés al contingut
Catalunya Religió dg. 28/11/2021

Per saber-ne més

Video

(Sant Joan de Déu) L'Obra Social de Sant Joan de Déu llança, per segon any consecutiu, les neules solidàries SJD, un producte solidari que fa visibles realitats vulnerables i fomenta el compromís en la construcció d'un món millor. 

Les neules solidàries compten com a protagonistes amb les persones ateses a Sant Joan de Déu i tenen, com a objectiu, la millora del benestar emocional de les persones que més ho necessiten. Cada neula conté un missatge que han escrit a mà persones ateses a Sant Joan de Déu. Amb la seva compra, “es contribueix a la millora del dia a dia d'aquestes persones i fas, d'alguna manera, que els seus desitjos esdevinguin una realitat”, diuen des dels Serveis Socials de Sant Joan de Déu. 

A través dels missatges de les neules, es busca conèixer millor les realitats socials diverses i reflexionar sobre aquestes. “Cada neula és diferent, igual que ho és, també, cada persona i la situació que viu”, expressen.

Neules solidàries amb un doble valor social

Per Sant Joan de Déu, aquestes neules donen veu a “persones que viuen moments de gran fragilitat". Persones que es troben en situació de sense llar, en un hospital, que tenen un problema de salut mental, una situació de dependència o persones migrades que davant de temps tant difícils tenen el desig de seguir endavant.

Cada capsa conté 11 neules fetes a mà, una a una, per l’obrador El Rosal de l’Associació Alba, que ajuda a la inserció laboral de persones amb discapacitat i risc d’exclusió social.

Neules que tenen un doble valor social que porten al consumidor a conèixer realitats diverses i a posar el seu granet de sorra per ajudar a canviar-les. “Adquirir aquestes neules és implicar-se per a un món millor”, asseguren. 

Desitjos de les persones de Sant Joan de Déu

Les Neules Solidàries SJD s’emmarquen dins la campanya ‘Desitjos per un món millor’ de l’Obra Social de Sant Joan de Déu. Amb la seva compra i la col·laboració de socis, donants, empreses i entitats s'intenta millorar la vida de totes les persones ateses als centres d el'orde hospitalari.

Es poden comprar a la Botiga Solidària online de Sant Joan de Déu, i també a certes botigues físiques de Bon Preu-Esclat, Ametller Origen, El Corte Inglés i Supercor, que també s’han sumat a la campanya.

Les neules, compten amb la col·laboració de La Vanguardia i també amb la solidaritat de varies empreses que s’han sumat al projecte com Cadí, Tromografic, Ondunova, Artchimboldi, Alfil logistics.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.