Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(CR) L’ACAT (Acció dels Cristians per l'Abolició de la Tortura), PAX Romana, el Centre Ecumènic de Catalunya i Justícia i Pau va celebrar dissabte un acte cívic en solidaritat amb els cristians perseguits i amb d'altres víctimes per les seves creences. L’acte es va fer al carrer davant de l’Arc de Triomf de Barcelona per fer més visible la vulneració de Drets Humans que avui pateixen milions de persones al món per les seves creences.

Per il·lustrar la denúncia, deu persones diferents van llegir un breu relat de situacions de persecució religiosa al món. Entre els lectors hi van participar el director General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, Marcel·lí Joan, i la Comissionada d'Immigració, Interculturalitat i Diversitat de l’Ajuntament de Barcelona, Lola Lòpez. L’activista Arcadi Oliveres va fer un breu parlament per contextualitzar aquesta realitat i es fa proclamar un manifest de denuncia. Un minut de silenci i dues interpretacions musicals del baríton Robert Baley van completar l’acte.

Per acabar es va llegir el nom dels 50 països on avui la persecució religiosa és més acusada mentre s’enlairava un globus per cada país. L’acte ecumènic es va celebrar dins de la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avui a l'acte en solidaritat amb els #cristians perseguits a Arc de Triomf. Contra tota discriminació per les creences religioses.

Una publicación compartida por Catalunya Religió (@catreligio) el