Vés al contingut

notícies relacionades

pere-tarres-lleure-salut-mental-00

“El lleure educatiu ajuda a millorar la salut mental dels joves”

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | La salut mental d'adolescents i joves s'ha convertit en una preocupació creixent en els darrers anys. En aquest context, la participació en activitats de lleure com els casals, les colònies, les extraescolars o els centres d’esplai pot ser una eina clau per prevenir els trastorns mentals en infants i joves.

salesians-euss

L'Escola Universitària Salesiana aposta pel treball de la salut mental

SALESIANS | Una de cada tres persones que telefonen al 024 tenen menys de 30 anys. De la resta de trucades, bona part es tracta de docents buscant eines per ajudar al seu alumnat. Són dades oficials de la Línia 024 d'atenció a la conducta suïcida que s'han fet públiques aquest octubre, amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental.

entitats-esglesia-salut-mental

Entitats d’Església denuncien l’impacte de la precarietat laboral en la salut mental

ARQUEBISBAT DE BARCELONA | Unes cinquanta persones s’han concentrat a la plaça de la Catedral de Barcelona per reivindicar que un treball decent no pot perjudicar mai la salut. Convocats per la plataforma Església pel Treball Decent, els concentrats han denunciat la precarietat laboral que pateixen moltes persones treballadores, l’impacte d’aquesta precarietat en la salut mental i l’alt índex de sinistralitat que hi ha en l’actualitat.

panoràmica

Veure la fe