Vés al contingut

notícies relacionades

iftar-joves

Joves musulmans organitzen un iftar benèfic pels habitants de la Franja de Gaza

ISLAMCAT | L'associació de joves musulmans de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), Entre Joves, organitza aquest 6 d'abril un iftar benèfic per recollir diners pels habitants de la Franja de Gaza. L'iftar se celebrarà a partir de les 18:15 h a El Depòsit del Rei Martí (C/ Bellesquard, 14) a Barcelona.

mossos-islamofobia

Un 4,7% de les denúncies per delictes d'odi a Catalunya són per islamofòbia

ACN | Els fets motivats per l'odi i la discriminació denunciats a Catalunya pugen un 18,7% i passen dels 641 registrats el 2022 a 761 el 2023, segons el darrer balanç del cos de Mossos d'Esquadra. D'aquestes, un 4,7% de denúncies són per islamofòbia segons ha explicat aquest dimecres la inspectora Montserrat Escudé en roda de premsa. 

ramada-2024

La comunitat musulmana comença el Ramadà

OAR | La majoria de comunitats musulmanes de Catalunya comencen, segons l'observació de la Lluna, aquest dilluns el Ramadà, el mes de dejuni per l'islam. Hi ha una part de la comunitat musulmana que el començarà el 12 de març.

festa-islam-febrer

Què és la Lailat Al-Isra i Al-Miraj?

LUCIA MONTOBBIO –CR | La commemoració de la Lailat Al-Isra i Al-Miraj, també coneguda com la Nit del Viatge Nocturn la Nit de l'Ascens, és un dels dies assenyalats per l'islam. Es recorda l'ascensió del profeta Mohammad al cel.

panoràmica

Veure la fe

podcasts