Vés al contingut
Catalunya Religió
iftar-joves
Galeria d'imatges

ISLAMCAT L'associació de joves musulmans de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), Entre Joves, organitza aquest 6 d'abril un iftar benèfic per recollir diners pels habitants de la Franja de Gaza. L'iftar se celebrarà a partir de les 18:15 h a El Depòsit del Rei Martí (C/ Bellesquard, 14) a Barcelona. 

Més de dos milions de persones viuen el Ramadà sense saber on els portarà el futur a la Franja de Gaza, expliquen des del portal informatiu ISLMACAT. Són persones que "no tenen on resar taraweh" o que "han perdut la seva vida, la casa i el veïnatge". 

Els joves musulmans subratllen que el mes de Ramadà implica un dejuni i una entrega espiritual a la fe. Exposen que, a vegades pot ser difícil compaginar-ho amb els estudis o la feina juntament amb "el compliment de les pregàries". En aquest sentit, l'associació destaca que tot plegat encara es complica molt més enmig d'una situació de guerra, de desplaçament o sense estabilitat. "Imagineu que tot hagi desaparegut, no saber si tindreu menjar o si arribareu al pròxim Ramadà", destaquen. 

Per aquest motiu s'organitza aquest iftar en què tots els beneficis generats seran donats a l'ONG Muslim Relief, que es troba en contacte amb els musulmans de Gaza. Musulmans que, entre el riu i el mar, "resisteixen amb el cor al puny". 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.