Vés al contingut

notícies relacionades

peio-sanchez-ot

Peio Sánchez, Premi de Cinema Espiritual de Catalunya

MOSTRA DE CINEMA ESPIRITUAL | La vintena edició de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya es clausurarà amb el reconeixement a la trajectòria de Peio Sánchez, impulsor de la Mostra des del seu inici.

premi-tortuga-00

La Mostra de Cinema Espiritual celebra vint anys apostant pel talent jove

MOSTRA DE CINEMA ESPIRITUAL | El Districte Administratiu de Barcelona ha acollit aquest dijous l'aniversari de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya. El cicle de la Direcció General d'Afers Religiosos ha celebrat vint anys amb un acte centrat en el talent i la producció jove. També s’ha presentat l’edició d’enguany que explorarà la pobresa, la política i la producció catalana amb 90 projeccions a 40 sales diferents d’arreu del país.
la-carta-afers-religiosos

Afers Religiosos presenta la pel·lícula sobre l'encíclica Laudato Si' en català

AFERS RELIGIOSOS | El film 'La carta: un missatge per a la nostra terra' inspirat en l’encíclica Laudato Si’ s’ha estrenat als Cinemes Girona de Barcelona subtitulada en català. Una iniciativa de la Direcció General d'Afers Religiosos per poder fer arribar la pel·lícula en versió original al públic catalanoparlant. L'acte, que s'ha celebrat aquest dijous amb la presència d'un centenar de persones, també ha comptat amb la col·laboració de la Xarxa Laudato Si'.

imanol-uribe-premis

Imanol Uribe, premi de Cinema Espiritual de Catalunya

AFERS RELIGIOSOS | El director de cinema Imanol Uribe és el guanyador de la cinquena edició del Premi de Cinema Espiritual de Catalunya. D'altra banda, Maria Lorente ha guanyat el primer Concurs de Treballs Audiovisuals sobre l'espiritualitat i el fet religiós.

panoràmica

Veure la fe

podcasts