Vés al contingut

notícies relacionades

imanol-uribe-premis

Imanol Uribe, premi de Cinema Espiritual de Catalunya

AFERS RELIGIOSOS | El director de cinema Imanol Uribe és el guanyador de la cinquena edició del Premi de Cinema Espiritual de Catalunya. D'altra banda, Maria Lorente ha guanyat el primer Concurs de Treballs Audiovisuals sobre l'espiritualitat i el fet religiós.
la-paraula-ignasiana

Màrius Serra proposa La Paraula Ignasiana en la Mostra de Cinema Espiritual

AFERS RELIGIOSOS | Per arribar a un públic jove, la 19a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya organitza el concurs la Paraula S’agrada amb l'escriptor i enigmista, Màrius Serra. Enguany, i com a novetat, l'IES Lluís Paguera de Manresa ha estat el primer institut que ha acollit La Paraula Ignasiana.
mostra-cinema-espiritual-2022-00

La Mostra de Cinema Espiritual aposta pel cinema com a instrument educatiu

CR | La Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya ha arrencat aquesta setmana posant l’accent en el cinema com un instrument educatiu i per promoure la integració i la convivència. Aquest ha estat un dels eixos principals de la presentació de l’Espai Educatiu de la Mostra que s’ha fet aquest dijous al vespre a la parròquia de Santa Anna de Barcelona.
mostra-cinema-2022

La Mostra de Cinema Espiritual més reivindicativa

CR | Agafeu agenda! Segona quinzena de novembre, crispetes! Com cada any hi haurà alguna projecció ben a prop de casa teva, i és que s'esperen més de vuitanta projeccions repartides per tota la geografia catalana. 

Llegaron de noche porta els assassinats dels jesuïtes a la UCA al cinema

(Laura Mor –CR) Amb aire documental, la pel·lícula Llegaron de noche d’Imanol Uribe s’ha estrenat aquesta setmana al Festival de Màlaga i aquest divendres ho farà en diverses sales del nostre país. El thriller narra la reconstrucció dels assassinats de sis jesuïtes i dues treballadores a la Universitat Centreamericana José Simeón Cañas, la UCA, a San Salvador la matinada del 16 de novembre de 1989. I ho fa a partir de l’única persona que en va ser testimoni: Lucía Barrera.

panoràmica

Veure la fe