Vés al contingut
Catalunya Religió dt. 4/04/2023
la-carta-afers-religiosos
Fotografia: Afers Religiosos.

Afers Religiosos El film 'La carta: un missatge per a la nostra terra' inspirat en l’encíclica Laudato Si’ s’ha estrenat als Cinemes Girona de Barcelona subtitulada en català. Una iniciativa de la Direcció General d'Afers Religiosos per poder fer arribar la pel·lícula en versió original al públic catalanoparlant. L'acte, que s'ha celebrat aquest dijous amb la presència d'un centenar de persones, també ha comptat amb la col·laboració de la Xarxa Laudato Si'.

Produïda per iniciativa de la Santa Seu i dirigida per Nicolas Brown, la pel·lícula explora la història sobre la crida del Papa a cuidar el planeta Terra. La cinta narra el viatge de quatre líders de primera línia des de l'Amazones, l'Índia, el Senegal i Hawaii respectivament fins al Vaticà, on han estat convidats a mantenir un diàleg sense precedents amb el Papa. Cadascun d'ells representa una veu inaudita en el debat global sobre la crisi planetària. Són les veus dels indígenes, els joves, els pobres i la vida salvatge davant dels plantejaments de lencíclica Laudato si, sobre la cura de la casa comuna.

Una pel·lícula pel catàleg de la Mostra de Cinema Espiritual del 2023

Lexhibició, pública i gratuïta, del dia 30 de març ha anat a càrrec de la Direcció General dAfers Religiosos, juntament amb la Xarxa Laudato Si, un grup dentitats liderades per lassociació Justícia i Pau. Afers Religiosos nha promogut la subtitulació al català, amb la intenció que a Catalunya es pugui visionar en la versió original subtitulada al català. La pel·lícula sincorporarà a la 20a Mostra de Cinema Espiritual prevista del 15 al 30 de novembre de 2023.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.