Vés al contingut

notícies relacionades

Gallifa: “És necessari que les nostres societats apostin de veritat pels nens i les nenes, l’educació i la integració de tradicions”

(Claret) Ahir dimarts dia 9 de març, a les 18.30h, va tenir lloc la taula rodona virtual del llibre Educació Integral i Transformació del Sistema Educatiu a Catalunya del catedràtic Josep Gallifa, el segon títol de la col·lecció Blanquerna-Educació, una col·laboració entre la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport Blanquerna-URL i l’Editorial Claret.

Màxim Muñoz, nou delegat a Catalunya de la província claretiana de Sant Pau

(CR) El claretià Màxim Muñoz és el nou delegat regional a Catalunya de la província de Sant Pau. Així ho ha comunicat el superior provincial, Ricard Costa-Jussà, superior provincial dels Missioners Claretians de Sant Pau. La decisió arriba després de les sessions de consell provincial celebrades a primers de març i d’un sondeig a cada una de les quatre regions de la província: Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia.

Eduard Ibáñez: “La laïcitat entesa correctament ha de protegir la llibertat religiosa”

(Jordi Llisterri-CR) “Tota persona té dret a la llibertat de pensament, de consciència i de religió; aquest dret inclou la llibertat de canviar de religió o de creença, i la llibertat, individualment o col·lectivament, en públic o en privat, de manifestar la seva religió o creença per mitjà de l'ensenyament, la pràctica, el culte i l'observança”.

La interculturalitat, un signe dels temps

(Claretians) “Us convidem a agrair la riquesa del nostre patrimoni formatiu, a sentir-nos corresponsables de mantenir-lo viu, a aprofitar i promoure les iniciatives provincials i congregacionals i sobretot a donar suport a la formació de les noves vocacions que el Senyor ens envia”.

El caputxí Eduard Rey, nou president de la Unió de Religiosos de Catalunya

(URC) Els religiosos i les religioses de Catalunya han escollit aquest dimecres fra Eduard Rey nou president de la Unió de Religiosos de Catalunya (URC). Eduard Rey és el provincial dels Caputxins de Catalunya i Balears. El nou president relleva el claretià Màxim Muñoz que ha estat president de l’URC els darrers vuit anys. L’elecció és per a un període de quatre anys.

panoràmica

Veure la fe