Vés al contingut

notícies relacionades

Mathew Vattamattam, reelegit superior general dels claretians

(Claretians) El pare claretià Mathew Vattamattam ha estat reelegit superior general de la congregació dels Missioners Claretians. La votació s'ha celebrat durant la sessió d'aquest dilluns i en el marc del Capítol General de la congregació.

Els joves, cridats a mantenir encesa la flama del pare Claret

(Claretians) Celebració a Vic amb un rerefons d’oportunitat i de crida a renovar la missió. La creativitat, la constància i la fe de Sant Antoni Maria Claret perduren 150 anys després del seu exili i mort a Fontfreda. La commemoració d’aquest aniversari ha culminat amb una eucaristia al temple-sepulcre de Vic.

Vic acull la cloenda dels 150 anys de la mort del pare Claret

(Claretians) Els missioners claretians d’arreu del món tindran posada la mirada a Vic els propers dies 23 i 24 d’octubre. Celebren la cloenda del 150è aniversari de la mort del pare Claret i ho fan a la casa mare de la congregació i al Temple on es troba el seu sepulcre.

Vattamattam: “La quarentena no és un temps de vacances, sinó de missió profètica”

(Claretians) El superior general dels missioners claretians, Mathew Vattamattam, ha adreçat una carta a tota la congregació demanant que la quarentena sigui per als missioners “un temps per a complir la nostra missió profètica destriant respostes 'urgents, oportunes i eficaces' en cada situació”. És la quarta setmana de confinament del govern a Roma per la pandèmia de COVID-19.

Beatificats 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família: “L’amor sempre venç l’odi”

(Claretians) El cardenal Angelo Amato, Prefecte de la Congregació per a les Causes dels Sants, en representació del papa Francesc, ha presidit aquest dissabte al matí a la basílica de la Sagrada Família la beatificació del 109 màrtirs claretians. Aquesta és la primera beatificació que es fa a la Sagrada Família, des que va ser consagrada el 2010. També és la beatificació més nombrosa de màrtirs d’una sola congregació religiosa.

Veure la fe