Vés al contingut

notícies relacionades

Els exercicis espirituals de sant Ignasi, 500 anys després

(Jesuïtes) Més de 80 persones de 27 països d’arreu del món, presents al Centre d’Espiritualitat de la Cova de Sant Ignasi, i més de 200 que han seguit les ponències online, han participat al Simposi Internacional sobre els exercicis espirituals organitzat pels jesuïtes. Els assistents han reflexionat sobre l'actualitat de la proposta dels exercicis i sobre com desplegar totes les possibilitats que ofereixen per respondre als reptes d'avui.

Satish Kumar: "Cal una transformació fonamental de la nostra visió del món"

(Inspiració 2022) Quatre-centes persones han participat aquest cap de setmana al simposi ‘Diàlegs per a la Transformació’ que ha servit de tancament a la Travessa cap al 2022. Una iniciativa que s’ha dut a terme a Manresa durant el darrer any amb ponències, diàlegs, una caminada conscient i un concert. El simposi ha estat la culminació d’una reflexió ciutadana i d’un diàleg amb la ciutat al voltant dels àmbits terra, humà i transcendent.

El Departament de Justícia coordinarà els actes institucionals dels 500 anys de Sant Ignasi a Catalunya

(Departament de Justícia) La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, ha anunciat dijous, en el marc de la seva primera visita institucional a la ciutat de Manresa, que el Departament de Justícia assumirà la coordinació institucional dels actes commemoratius dels 500 anys de l’arribada d’Ignasi de Loiola a Catalunya, “una efemèride que és beneficiosa per a la ciutat de Man

El Govern i l'Ajuntament de Manresa inauguren l'Any Ignasià

(CR) Aquest dissabte Manresa ha acollit l'acte institucional d'inauguració de l'Any Ignasià amb motiu de la commemoració dels 500 anys de la conversió de sant Ignasi de Loiola. En l'acte hi ha participat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i l'alcalde de Manresa, Marc Aloy.

De Montserrat a Manresa: "Un camí que transforma la vida"

(Jesuïtes) Els propers dies 25 i 26 de març tindrà lloc, un any més, la vetlla de pregària de Sant Ignasi a Montserrat i l’endemà, la caminada a Manresa. Es tracta d’una activitat que organitzen els Jesuïtes de Catalunya i que recorda l’experiència que Ignasi de Loiola va fer l’any 1522.

panoràmica

Veure la fe

podcasts