Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

(Companyia de Maria) Diferents grups de la Xarxa Laical Companyia de Maria de Catalunya s'han trobat a Manresa amb l'objectiu d'adherir-se a la celebració dels 500 anys de la conversió de sant Ignasi de Loiola

En la jornada del 26 de març, els grups han visitat el santuari de la Coba així com els mosaics de Marko Rupnik, han fet una pregària a la capella del Rapte i han visitat la Seu de Manresa. Una trobada que ha servit per "reviure alguns dels llocs emblemàtics de l'estada d'Ignasi a Manresa", diuen des de la Companyia de Maria. 

Després de la trobada, expliquen que l'ambient ha estat de "compartir" i "fer camí junts". S'ha treballat el sentiment de pertinença i s'ha fet consciència que, en un temps incert, cal "donar la mà, atents al que ens envolta". "Afrontar les dificultats amb confiança de no saber-se sol", diuen. 

La Xarxa Laical té més de 15 anys. Va néixer amb el suport de la Companyia de Maria per a possibilitar que laics que se senten cridats a viure el seu carisma des de la vida professional i familiar poguessin aprofundir en la seva fe. Compartint l'espiritualitat ignasiana, la Companyia de Maria ha tingut sempre molts lligams amb la Companyia de Jesús. Per aquest motiu, la trobada s'ha preparat a Manresa per adherir-se a la celebració d'enguany dels jesuïtes.