Vés al contingut

notícies relacionades

El bisbe Vadell serà enterrat al Santuari de Llucmajor

(CR) El bisbe Antoni Vadell serà enterrat a la seva població natal de Llucmajor, al Santuari Nostra Senyora de Gràcia, després dels funerals que se celebraran dilluns a la Catedral de Barcelona i dimarts a la de Mallorca. Després de la mort aquest dissabte a la matinada, diumenge s’obrirà la capella ardent a la catedral de Barcelona.

No fer vacances al mes d’agost a Mallorca

(Ramon Bassas –CR) “Els arqueòlegs investigadors no solem fer vacances durant l’estiu. És quan sol fer bon temps per excavar i quan poden treballar a les excavacions els professors i alumnes universitaris.

Carles Amengual: “Em vaig aprendre de memòria la vida glossada de Ramon Llull”

(Josep Gordi –CR) En Carles Amengual va néixer al poble de Selva, a Mallorca, i és una persona dotada d’una gran curiositat per la muntanya, les llengües i el coneixement. Només cal esmentar que és llicenciat en Medecina, Biologia, Humanitats, Estudis d’Àsia Oriental i en Ciències Religioses. Amb ell hem conversat asseguts en un banc del bosc de can Veire de Gallecs. És una nova entrevista de la col·lecció Natura Sagrada.

De serventes a benedictines, el cas de Manacor

(Víctor Rodríguez –CR) Poc s’ho deuria imaginar el capellà Bartomeu Domenge (1874-1917) que aquelles manacorines inspirades per la Santa Missió i que l’any 1907 passarien a conformar la congregació de Serventes de la Santa Família, seixanta dos anys més tard esdevindrien filles de Sant Benet.

Magic Line, torna la marató solidària de Sant Joan de Déu

(SJD) La sisena edició de la Magic Line Sant Joan de Déu engega el 25 d’octubre quan s’obriran inscripcions per les caminades de Barcelona, Mallorca i València. Enguany s’incorpora la ciutat valenciana a aquesta mobilització que anualment mou més de 15.000 participants i permet recaptar més de 400.000€ en favor de les persones en situació vulnerable. Gràcies a la Magic Line SJD ja s’han finançat més d’un centenar de projectes socials. La caminada

Sebastià Taltavull, nou bisbe de Mallorca

(CR) Aquest migdia finalment s’ha fet públic el previsible nomenament de Sebastià Taltavull com a bisbe de Mallorca. El fins ara bisbe auxiliar de Barcelona va ser designat administrador diocesà de Mallorca fa un any i des de llavors compaginava les dues tasques.

Primeres colònies de la Pere Tarrés amb Càritas Mallorca

(Fundació Pere Tarrés) Aquesta setmana un grup de 50 infants acompanyats per 6 monitors han marxat una setmana de colònies a la casa Sant Francesc d’Assís (Colònia Sant Jordi – Mallorca). Són les primeres colònies que la Fundació Pere Tarrés organitza conjuntament amb Càritas a l’illa de Mallorca per a infants en situació de vulnerabilitat social.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe