Vés al contingut

notícies relacionades

Barcelona acomiada el bisbe Vadell: “Tota l’arxidiòcesi plora”

(Laura Mor –CR) Més d’un miler de persones han acomiadat el bisbe Antoni Vadell en un emotiva celebració aquest dilluns al matí a la catedral de Barcelona. La diòcesi ha recordat la petjada que deixa en tanta gent, a les parròquies i des de la seva particular dedicació als joves i a la catequesi.

“El bisbe Vadell va ser el gran inspirador de la renovació de la catequesi”

(CR) Després de la mort del bisbe auxiliar de Barcelona Antoni Vadell aquest dissabte a la matinada, el director del Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i Balears, Joan Àguila, ha dedicat unes paraules en record del bisbe i de la seva tasca com a president del SIC. "El bisbe Vadell va ser el gran inspirador del nou impuls que se li vol donar a la catequesi des del SIC", ha expressat en un missatge que ha fet arribar a C

Abat Gasch: “Gràcies, Toni, per tant!”

  Record del P. Abat Manel Gasch al seu estimat amic, el bisbe Toni Vadell Ferrer Arriba la notícia de la teva mort, Toni, aquest matí del 12 de febrer. No per esperada, és menys colpidora. Totes aquestes setmanes pensava a escriure alguna cosa sobre la nostra amistat, fins i tot havia tret del meu arxiu personal les quinze cartes que ens vam enviar entre el 1997 i el 2002, però em negava a escriure res mentre encara hi fossis. No sé si aquestes paraules serviran d’alguna cosa, però he sentit l’impuls de dir-les.

El bisbe Vadell serà enterrat al Santuari de Llucmajor

(CR) El bisbe Antoni Vadell serà enterrat a la seva població natal de Llucmajor, al Santuari Nostra Senyora de Gràcia, després dels funerals que se celebraran dilluns a la Catedral de Barcelona i dimarts a la de Mallorca. Després de la mort aquest dissabte a la matinada, diumenge s’obrirà la capella ardent a la catedral de Barcelona.

Comiat a les xarxes i carta d'Omella i Taltavull al bisbe Vadell

(CR) Arran de la mort aquesta matinada del bisbe auxiliar de Barcelona Antoni Vadell es van succeint les mostres públiques de condol. On es viu més intensament és a la seva diòcesi de Barcelona i al seu bisbat d’orígen, Mallorca, on va exercir de sacerdot fins que fa cinc anys va ser nomenat bisbe.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe

podcasts