Vés al contingut

notícies relacionades

setmana-santa-sagrada-familia-previ-00

La Sagrada Família oferirà tallers i un recital de textos del bisbe Vadell per Setmana Santa

SAGRADA FAMÍLIA | Entre els dies 26 de març 10 d'abril del 2023, la Sagrada Família es prepara per viure la Setmana Santa amb la ciutadania amb una programació de diferents actes de culte i activitats. La voluntat d'aquesta programació és poder compartir el sentit religiós, cultural i popular d’aquest temps litúrgic. La imatge de la campanya és 'Sagrada Família és Setmana Santa' amb una fotografia de l’escultura de l’eccehomo de la façana de la Passió, obra de l’escultor Josep Maria Subirachs. Les inscripcions pel concert de l'Orfeón Donostiarra s'han obert aquest dilluns i es poden fer fins al dia 20 de març.

catedral-bisbe-vadell

La Catedral de Barcelona publica un llibre de predicacions del bisbe Vadell

CATEDRAL DE BARCELONA | El bisbe auxiliar de Barcelona Sergi Gordo ha destacat aquest dimecres que el nou llibre amb les predicacions quaresmals del bisbe Antoni Vadell, que va morir el febrer de 2022 a causa d'un càncer de pàncrees, “és com un testament espiritual adreçat als joves i a tothom”. El llibre, editat per Publicacions de Catedral de Barcelona, pertany a la col·lecció Anima Sedis i s'ha presentat a la mateixa catedral. 

carrer-bisbe-antoni-vadell

Llucmajor dedica un carrer al bisbe Antoni Vadell

ARQUEBISBAT DE BARCELONA | Un any després de la mort del bisbe auxiliar de Barcelona Antoni Vadell, el seu poble natal, Llucmajor, li ret homenatge dedicant un carrer amb el seu nom. El bisbe va morir després d'un càncer de pàncrees i quan només tenia 49 anys.

Barcelona acomiada el bisbe Vadell: “Tota l’arxidiòcesi plora”

(Laura Mor –CR) Més d’un miler de persones han acomiadat el bisbe Antoni Vadell en un emotiva celebració aquest dilluns al matí a la catedral de Barcelona. La diòcesi ha recordat la petjada que deixa en tanta gent, a les parròquies i des de la seva particular dedicació als joves i a la catequesi.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe

podcasts