Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) El dissabte 6 de novembre al matí tindrà lloc la tercera jornada interreligiosa L'acció social des de l'espiritualitat, un camí de pau, organitzada per la Xarxa Interreligiosa per la Pau.

Enguany, la jornada s'enfoca a compartir diverses accions socials impulsades per comunitats espirituals i religioses, des de la seva espiritualitat, i definir les bases per a la creació d’una xarxa d’ajuda mútua formada per comunitats implicades en la transformació social en favor de les persones en situació de vulnerabilitat i en la construcció de la pau quotidiana. Amb aquest objectiu principal, han organitzat aquest acte el qual tindrà lloc a l'espai Ronda Barcelona.

En primer lloc, es comptarà amb un espai amb murals d'experiència amb participants de diverses entitats i tradicions religioses diferents. Tot seguit hi haurà una taula rodona amb participació de la comunitat Sikh del Raval; de l'església evangèlica del carrer Terol; de l'hospital de campanya de Santa Anna; de la plataforma d'entitats cristianes amb els immigrants, de la DISA de l'arxiprestat de Trinitat-Roquetes; i de la Fundació La Vinya de Bellvitge-Gornal i de Justícia i Pau Barcelona. Més tard tindran lloc cinc espais de conversa i treball. L'activitat és gratuïta i es podrà seguir presencial o telemàticament. Cal inscripció prèvia.

Aquesta jornada està organitzada per la Xarxa Interreligiosa per la Pau, impulsada per Justícia i Pau Barcelona i de la qual en són membres les següents comunitats i entitats: Germanetes de l'Assumpció, Comunitat Bahà'í de Barcelona, Associació Brahma Kumaris de Barcelona, Església siro-ortodoxa d'Antiòquia, Federació de Famílies per la Pau i la Unificació del Món, Església evangèlica de Gràcia, Coordinadora Catalana d'Entitats Budistes, Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós (AUDIR), la comunitat Sikh del Raval i Justícia i Pau Barcelona. Alhora, la jornada compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.