Vés al contingut
Catalunya Religió
fedac-1
Fotografia: FEDAC.

FEDAC És un reconeixement per la solidaritat en la gestió dels recursos financers. Les escoles FEDAC han rebut aquest dimarts el guardó Innovalors per la seva contribució a l'Economia del Bé Comú. El reconeixement ha tingut lloc durant la segona jornada Innovalors, que organitzen l'Associació Catalana per al Foment de l'Economia del Bé Comú i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Durant la 2a jornada Innovalors, que s’ha celebrat al recinte de Can Jaumandreu de la UOC, les escoles FEDAC han rebut el guardó Innovalors per “la contribució al model de l’Economia del Bé Comú a través de la solidaritat en la gestió dels recursos financers de l’organització”. Jordi Civit, responsable de l’àrea de desenvolupament de les persones de FEDAC, ha recollit el guardó en representació del col·lectiu de les escoles FEDAC.

La gestió centralitzada de la tresoreria del conjunt de les escoles FEDAC permet que les escoles treballin com un col·lectiu on es prioritza el Bé Comú de l’organització. Es tracta d’una de les accions que posen en pràctica per donar resposta al repte de Bé Comú, inclòs en el seu pla d’innovació educativa per al segle XXI.

Escoles pioneres en la implementació de l’Economia del Bé Comú

Des de fa uns quants anys, a FEDAC posen en pràctica els principis de l’Economia del Bé Comú en la gestió de les 25 escoles de la fundació, i són escoles pioneres a l’Estat en la implementació d’aquest model socioeconòmic en el sector educatiu.

L’Economia del Bé Comú és un model socioeconòmic que presenta una alternativa al model actual. Impulsat per l’economista austríac Christian Felber. Aquest model posa les persones i el seu benestar al centre de l’economia, de manera que l’economia queda al servei de les persones i el planeta.

La 2a jornada Innovalors

Aquesta és la segona vegada que l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú i la UOC organitzen la jornada Innovalors. La jornada d’aquest mes de novembre s’ha centrat en la sostenibilitat i la visió del mercat dels productes sostenibles.

Hi han participat Lluís Juncà, director general d’Innovació, Economia Digital i Emprenedoria de la Generalitat de Catalunya, i Jordi Oliver, CEO d’Inèdit Innova, a més de representants d’empreses i institucions com La Fageda, Secartys, BASF o EADA, entre altres.

Temàtica
Institucions
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.