Vés al contingut

notícies relacionades

“Per l’Esplai l’Estel el pare Claret és un referent educatiu”

(Claretians) “El pare Claret promou uns valors que fan créixer als infants com a persones”. Així explica el responsable general de l’Esplai l’Estel, Arnau Subias, el treball de l’entitat entorn la figura de sant Antoni Maria Claret. Aquesta tasca veurà els seus fruits a les activitats d’estiu que preparen, un any més, el centre d’esplai vinculat als missioners claretians.

La revista Estris celebra 50 anys amb una publicació especial

(Fundació Pere Tarrés) La revista Estris ha publicat un número especial amb motiu del seu 50è aniversari. La nova publicació aborda els inicis de la revista i el valor d'educar en el lleure. També compta amb la participació del vicepresident d'Òmnium Cultural i exredactor de la revista Estris, Marcel Mauri.

La cursa solidària de l'Escola Pia recapta més de 20.000 euros abans de començar

(Escola Pia) La cinquena edició de la Pia&Go fa rècord de recaptació econòmica abans del dia de l’esdeveniment. La cursa que organitza l'Escola Pia de Catalunya ja compta amb més de 1.500 participants que han ajudat a aconseguir més de 20.000 euros que es repartiran entre els projectes vinculats a l'educació d'infants i joves en risc d'exclusió. La cursa serà aquest diumenge 7 de novembre a l'estadi d'atletisme Tossols Basil d'Olot. 

La parròquia de Salt obre un grup d’esplai per a infants de 3 a 5 anys

(Laura Mor –CR) Fa temps que es van inventar una mena de guarderia per atendre els petits durant les misses de diumenge. Ara fan un pas més. Aquest mes d’octubre la parròquia de Sant Jaume de Salt ha estrenat esplai per als infants de parvulari. Els que tenen de 3 a 5 anys tenen un grup també el dissabte: Mini Kids. No és gaire habitual que un esplai cobreixi aquesta franja d’edat. Però a Salt defensen que és una aposta segura. 

recull de notícies

Veure la fe