Vés al contingut
Catalunya Religió
colonies-tarrega-gerri-sal-50-anys
Fotografia: Bisbat de Solona.
Galeria d'imatges

BISBAT DE SOLSONA L’Associació Colònies Sant Eloi de Tàrrega ha organitzat una trobada per commemorar els 50 anys de la creació per part de la Parròquia targarina d’unes colònies prop de la població de Gerri de la Sal. L'any 1974 un grup de targarins van prendre la iniciativa de construir una casa de colònies per acampades infantils pels Pirineus.

En la trobada, celebrada el diumenge 26 de maig, hi han participat 180 persones entre elles antics monitors i gent que havia gaudit de les colònies en la seva joventut i familiars. Després s'ha celebrat una missa molt emotiva presidida per Josep Camprubí, un dels seus grans impulsors i moltíssims anys responsable de les colònies. Tot seguit hi ha hagut un vermut musical amb música en directe, amb una sèrie d’imatges d’activitats dels cinquanta anys exposades al públic.

Després de bufar les espelmes del pastís commemoratiu, s'han fet diferents parlaments. Han intervingut el president de la junta de l’Associació Colònies Sant Eloi, Blai Farran; el rector de la Parròquia de Tàrrega, Josep Maria Vilaseca, i l’alcaldessa de Tàrrega Alba Pijuan. Tots tres han posat de manifest la importància de la feina feta i del voluntariat que han fet possible unes colònies amb cinquanta anys de vida.

En la part final de l'acte el president de la junta i el rector de la Parròquia de Tàrrega han descobert una placa commemorativa dels 50 anys de les Colònies Sant Eloi en un mur de la casa de colònies. Per acabar, hi ha hagut un bingo musical, màgia, i la trobada s'ha tancat amb l’Hora dels adeus.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.