Vés al contingut

notícies relacionades

Griley: “Cal tornar a valorar el compromís de les religions amb el català”

(Laura Mor –CR) La feina de prevenció de conflictes i de diàleg constructiu porta associada una capa d’invisibilitat. No fa soroll i acostuma a tenir poca projecció. Però és imprescindible per a la cohesió social i té efectes tangibles a mig i llarg termini. Aquest és el marc de treball de la Direcció General d’Afers Religiosos, que des de fa un any encapçala la filòloga i lingüista Yvonne Griley.

Afers Religiosos promou la difusió de terminologia religiosa en català a les xarxes

(Afers Religiosos) Des d’aquest diumenge, les xarxes socials de la Direcció General d’Afers Religiosos (DGAR) incorporen una nova secció setmanal. Es tracta d''El mot de la setmana', un apartat que té com a objectiu difondre la terminologia religiosa en català. Els mots són seleccionats en funció de la seva vinculació amb l’actualitat, la seva popularitat o la seva rellevància dins del vocabulari propi de cada tradició religiosa.

40.000 euros per a cinc projectes en matèria de diversitat religiosa

(Afers Religiosos) La Generalitat de Catalunya ha fet pública la resolució definitiva de la concessió d'ajuts a cinc projectes de recerca en matèria d'afers religiosos amb una dotació pressupostària de 40.000 €. Amb aquests ajuts, la Direcció General d'Afers Religiosos busca promoure la recerca i la innovació sobre afers religiosos per crear nou coneixement aplicable. 

Inaugurada la 18a Mostra de Cinema Espiritual

(Afers Religiosos) La seu de la Filmoteca de Catalunya a Barcelona ha acollit la inauguració de la 18a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya aquest dimarts a la tarda. L'acte ha comptat amb la presència de la directora general d’Afers Religiosos, Yvonne Griley; el director de la Filmoteca de Catalunya, Esteve Riambau; i el presentador i conductor del cinefòrum, Cami Ungureanu.

Veure la fe