Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Afers Religiosos) La Direcció General d'Afers Religiosos ha publicat tres nous recursos que ofereixen informació per a la inscripció de les entitats religioses i l'obertura de centres de culte. 

Els recursos responen a tres objectius: donar a conèixer el dret de llibertat religiosa al públic general; difondre de manera planera els procediments mitjançant els quals les entitats religioses poden adquirir personalitat jurídica pròpia i obrir centres de culte; i oferir informació sobre la gestió de les entitats religioses amb els àmbits jurídic i fiscal.

Entre els recursos publicats, destaquen tres infografies animades que, amb un format de vídeo, il·lustren de manera planera i clarificadora els passos que cal seguir per constituir una nova entitat religiosa o per obrir un centre de culte, entre d’altres.

També s’han publicat altres recursos web que són fruit de la col·laboració entre la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials i la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Justícia. Aquests recursos estan publicats al portal Xarxanet i ofereixen informació útil a l’hora de gestionar les entitats religioses pel que fa a l’àmbit jurídic i sobre qüestions específiques de la seva fiscalitat.