Vés al contingut

notícies relacionades

peio-sanchez-ot

Peio Sánchez, Premi de Cinema Espiritual de Catalunya

MOSTRA DE CINEMA ESPIRITUAL | La vintena edició de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya es clausurarà amb el reconeixement a la trajectòria de Peio Sánchez, impulsor de la Mostra des del seu inici.

mostra-cinema-2022

La Mostra de Cinema Espiritual més reivindicativa

CR | Agafeu agenda! Segona quinzena de novembre, crispetes! Com cada any hi haurà alguna projecció ben a prop de casa teva, i és que s'esperen més de vuitanta projeccions repartides per tota la geografia catalana. 

festival-budista

"El Festival de Cinema Budista vol apropar els valors essencials d'aquesta religió"

CCEB | Crisi climàtica, educació i equitat de gènere. Aquests seran els eixos temàtics principals del Festival de Cinema Budista de Catalunya que tindrà lloc del 19 al 23 d'octubre als Cinemes Verdi Park de Barcelona. "El festival té com a objectiu apropar a tots els públics els valors essencials del budisme", ha explicat la directora del festival, Montse Castellà, en la presentació de l'esdeveniment que ha tingut lloc aquest dimecres.

Neix el primer festival de cinema budista de Catalunya

(CCEB) La Coordinadora Catalana d'Entitats Budistes (CCEB) organitza el primer Festival de Cinema Budista de Catalunya. Serà del 19 al 23 d'octubre al cinema Verdi de Barcelona i compta amb el suport de la Fundació Dharma-Gaia (DG) i la col·laboració de Buddhist Film Foundation (BFF), entitat organitzadora del Festival Internacional de Cinema Budista que, des del 2003, se celebra a les principals ciutats del món.

Llegaron de noche porta els assassinats dels jesuïtes a la UCA al cinema

(Laura Mor –CR) Amb aire documental, la pel·lícula Llegaron de noche d’Imanol Uribe s’ha estrenat aquesta setmana al Festival de Màlaga i aquest divendres ho farà en diverses sales del nostre país. El thriller narra la reconstrucció dels assassinats de sis jesuïtes i dues treballadores a la Universitat Centreamericana José Simeón Cañas, la UCA, a San Salvador la matinada del 16 de novembre de 1989. I ho fa a partir de l’única persona que en va ser testimoni: Lucía Barrera.

Inaugurada la 18a Mostra de Cinema Espiritual

(Afers Religiosos) La seu de la Filmoteca de Catalunya a Barcelona ha acollit la inauguració de la 18a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya aquest dimarts a la tarda. L'acte ha comptat amb la presència de la directora general d’Afers Religiosos, Yvonne Griley; el director de la Filmoteca de Catalunya, Esteve Riambau; i el presentador i conductor del cinefòrum, Cami Ungureanu.

Veure la fe

podcasts