Vés al contingut
Catalunya Religió
editorial-claret-viatge-cinema

CLARETIANSL’Editorial Claret acaba de publicar un nou llibre: Un viatge de cinema. El llibre està destinat a preadolescents, adolescents i joves. Les diverses propostes i activitats que planteja afavoreixen la reflexió individual i el treball en equip.

Aquestes propostes cerquen incentivar l’exploració i aplicar els sabers a les diverses situacions de la vida. El treball col·laboratiu i el desenvolupament de les habilitats comunicatives i organitzatives seran el motor per a la construcció d’un món més sostenible i harmònic, en pau, amor i llibertat.

Les autores, docents i apassionades del setè art, faciliten un ample ventall de pel·lícules i recursos cinematogràfics per dinamitzar equips de treball en l’àmbit de l’educació en valors i el respecte per les cultures.

El llibre està escrit per dues autores. Assumpta Montserrat és doctora en Comunicació i Música per la Universitat Ramon Llull (URL) i llicenciada en Història per la Universitat de Barcelona (UB), pianista i professora del Màster de Pedagogia Musical i Musicoteràpia a la Universidad Internacional de La Rioja (UNIR). És autora de diverses publicacions on combina les seves passions: música, cinema, docència i art. Dissenya i implementa projectes de musicoteràpia aplicada a l’àmbit educatiu i museístic.

Montserrat Claveras és doctora en Història de l’Art per la URV de Tarragona, diplomada en Ciències Religioses per l’Institut de Ciències Religioses de Barcelona, i professora de religió a un institut d’educació secundària de Barcelona. Ha publicat diversos estudis i articles en llibres d’art, història, religió i cinema, i ha impartit cursos de religió i cinema. Ha creat la marca ‘Teixuba’ amb la que edita jocs de taula de temàtica religiosa i de valors. És articulista i divulgadora a diversos mitjans de comunicació.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.