Vés al contingut

notícies relacionades

Corona-dadvent

Els bisbes parlen del temps d'Advent

GIEC | El proper diumenge 3 de desembre l’Església comença un nou any litúrgic amb l’inici del temps d’Advent, un temps d’esperança, de conversió  i de preparació del Nadal, un període de quatre setmanes dedicat a mantenir i revitalitzar una bona disposició personal i comunitària davant de la vinguda del Nen-Déu que neix a la cova de Betlem.

bisbes-parlen-iv-advent

Els bisbes parlen de l'esperança

GIEC | Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de la nostra esperança, de santa Maria, mare de l’esperança, del signe admirable del pessebre, del desig i la crida, de com hem de preparar Nadal, del Missal Romà, de Càritas i de la llibertat de paraula en l’anunci de l’Evangeli.

bisbes-parlen-advent

Els bisbes parlen del temps d'Advent

GIEC | El proper diumenge 27 de novembre l’Església comença un nou any litúrgic amb l’inici del temps d’Advent, un temps d’esperança, de conversió  i de preparació del Nadal, un període de quatre setmanes dedicat a mantenir i revitalitzar una bona disposició personal i comunitària davant de la vinguda del Nen-Déu que neix a la cova de Betlem.

Els bisbes parlen de la preparació de Nadal

(GIEC) Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de tornar a Jesús, de l’Evangeli a Teòfil, de la visita de Déu en la pandèmia, de l’expectació, de la paciència, de la propera visita ad limina, de la pregària i l’acció de gràcies, de què hem de fer per preparar-nos pel Nadal i de la veritable alegria.

Els bisbes parlen de l'Advent

(GIEC) El proper diumenge 28 de novembre, l’Església catòlica inicia un nou any litúrgic amb el temps d’Advent, un temps d’esperança, d’espera confiada, de recomençar, de conversió i de preparació del Nadal, un període de quatre setmanes dedicat a mantenir i revitalitzar una bona disposició personal i comunitària davant de la vinguda del Nen-Déu que neix a la cova de Betlem.

Els bisbes parlen de Joan Baptista, personatge de l’Advent

(GIEC) El proper dia 13 de desembre, l’Església celebra el tercer diumenge d’Advent, anomenat diumenge “Gaudete”, que significa “alegreu-vos”, “estigueu alegres”. En la litúrgia ressona repetides vegades la invitació a alegrar-se, perquè el Senyor és a prop i ve a salvar-nos. Aquest dia, doncs, es convida els fidels a continuar, amb joia i esperança, amb la preparació per a la solemnitat del Nadal del Senyor.

panoràmica

Veure la fe