Vés al contingut

notícies relacionades

jordi-xavier-2

Jordi-Xavier Romero: “Sempre que enfoco la meva vida hi veig l’estiu de 1987 a Montserrat”

Ramon Bassas –CR | Quan vaig conèixer en Jordi-Xavier Romero em vaig pensar que era el rector. Era a Sant Pau del Camp, aquell preciós monestir romànic prop del Paral·lel que ara manté la parròquia i algunes delegacions diocesanes. “No”, em va dir, “jo només ajudo”. Avui em confirma que va ser postulant a monjo de l’Abadia de Montserrat. “Ah, doncs quien tuvo, retuvo”, li dic. 
bonaventura

Montserrat amplia l'exposició fotogràfica de Bonaventura Ubach fins al gener

Abadia de Montserrat | L’exposició “La mirada del biblista. Instants d’eternitat. El Pròxim Orient al fons fotogràfic del P. Ubach”, que mostra a la Sala Daura del Museu de Montserrat les fotografies que el biblista i orientalista P. Bonaventura Ubach (1879-1960) va fer a Síria, a l’Iraq, al Sinaí, i sobretot a Palestina, durant les primeres dècades del segle XX, es podrà visitar fins el 8 de gener de 2023. D’aquesta manera, s’amplia el període de visita, que inicialment estava previst que finalitzés el passat 17 de juliol.
montserrat-fotografia

Xavier Prat, guanyador del XVII Concurs de Fotografia de la Muntanya de Montserrat

Abadia de Montserrat | El primer premi de la Categoria General del XVII Concurs de Fotografia del parc natural de la Muntanya de Montserrat, dotat amb 500€, ha estat concedit a Xavier Prat de Santpedor. 'La cova' ha estat la fotografia presentada per Prat. En la Categoria Racons de Montserrat ha estat premiada la foto 'Llums de tarda', realitzada per Jaume Morera d’Olesa de Montserrat; mentre que Francisco Javier Domínguez, de Jerez de la Frontera, s’ha endut el 1r premi de la Categoria Creativa per la fotografia 'Ocaso de ensueño'.
Canvis al web de Catalunya Religió.

Canvis al web de Catalunya Religió

(CR) Els lectors habituals de Catalunya Religió haureu notat aquest dimecres alguns canvis en la presentació del nostre web. Són modificacions que externament es noten poc, però que han representat una remodelació total d’aquest espai. Hem modificat de dalt a baix el sistema que tenim per gestionar el web, allò que no es veu des de fora.

Els efectes de la música, a la trobada Trobada d’Animadors de Cant per a la Litúrgia de Montserrat

(Abadia de Montserrat) La psicopedagoga i psicòloga especialista en musicoteràpia Serafina Poch impartirà la ponència 'Els efectes de la música en l'ésser humà' a les noves Trobades d'Animadors de Cant per a la Litúrgia. Seran del 25 al 30 de juliol; del 8 al 13 d'agost; i del 14 al 15 d'agost. El termini d'inscripció per a participar-hi finalitza el 8 de juliol.

panoràmica

Veure la fe

podcasts