Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Nou servei per ampliar la visibilitat del fet religiós a casa nostra. Aquesta setmana Catalunya Religió ha obert un butlletí en castellà. Aquest projecte multiplataforma ofereix així una selecció setmanal dels continguts més destacats per a la comunitat castellanoparlant. Una manera d’explicar la realitat catalana a nous públics i de fer ponts amb altres contextos culturals.

L’edició en castellà respon a l’objectiu principal de Catalunya Religió: difondre amb normalitat i de manera positiva la vitalitat de les institucions religioses a Catalunya. Des que va néixer el projecte el 2009, s’ofereix una versió en castellà amb el servei del recull de premsa i alguns dels continguts més destacats. A partir d’ara, a través d’una subscripció gratuïta, es podrà rebre una selecció setmanal del més significatiu en clau estatal i d’Amèrica Llatina. Des d’aquest enllaç us hi podeu subscriure.

Un projecte gratuït i multiplataforma

Fa un any i mig Catalunya Religió va obrir un servei equivalent en italià, mirant cap a Roma. I des d’aquest mes d’abril els periodistes que conformen la redacció publiquen un comentari setmanal de l’actualitat en format de podcast.

El butlletí en castellà se suma així a la resta de línies de difusió d’un projecte que sempre s’ha concebut com un servei gratuït. Actualment, Catalunya Religió edita un butlletí diari digital en català, un recull setmanal en pdf i també una edició mensual en paper. Amb una tirada de 20.000 exemplars, l’edició mensual gratuïta en paper situa per primera vegada una revista de temàtica religiosa entre les publicacions en català amb més difusió.

La Fundació Catalunya Religió és la responsable d’aquest projecte comunicatiu que es finança amb patrocinis i donatius d’entitats religioses i particulars. Des del 2017, la Fundació Catalunya Religió també participa amb els Missioners Claretians de Catalunya en l’empresa de comunicació i serveis audiovisuals Animaset.