Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Torna a circular l’edició mensual impresa de Catalunya Religió. Aquesta setmana les parròquies, escoles cristianes, comunitats religioses, i les principals entitats religioses han tornat a rebre l’edició gratuïta en format paper de Catalunya Religió. En aquesta represa també s’ha incorporat en la distribució els centres sociosanitaris i residències de gent gran vinculades a l’Església.

L’edició gratuïta de Catalunya Religió es va posar en marxa el 2019 però es va haver d’aturar la distribució el passat mes d’abril pel confinament. L’edició s’ha reprès una vegada s’ha reiniciat l’activitat escolar i vida parroquial, on es distribueixen la majoria dels exemplars gratuïts.

Amb 20.000 exemplars i distribució a totes les comarques, Catalunya Religió és una de les publicacions amb més difusió en català. La primera edició després del confinament s’ha iniciat amb un tirada més reduïda que s’anirà ampliant els propers mesos. Les entitats que volen rebre l’edició impresa per distribuir-la també ho poden sol·licitar. L’empresa de serveis de comunicació i audiovisuals Animaset gestiona la comercialització i publicitat de l'edició impresa.

Catalunya Religió a casa

Els darrers mesos l’edició mensual impresa s’ha substituït per una edició setmanal en PDF també gratuïta. Durant el confinament s’ha recollit especialment l’afectació a les comunitats religioses de Catalunya i el servei que estan oferint per donar resposta a les conseqüències socials de la pandèmia provocada per la Covid-19.

L’edició mensual recull diversos articles d’actualitat sobre les tradicions religioses presents a Catalunya. La informació està elaborada per un grup de periodistes especialitzats en informació religiosa. Catalunya Religió compta amb espais d’opinió, una àmplia agenda d’activitats i diversos serveis de divulgació vinculats al món religiós. Continguts que s’actualitzen de manera permanent al web.

Nous canals de comunicació

L’edició gratuïta mensual amplia les vies de difusió dels continguts sobre l’actualitat religiosa que realitza Catalunya Religió a través del portal informatiu, el butlletí diari que reben més de 6.000 persones i la presència a les xarxes socials. L’edició gratuïta en paper i el web estan auditats per OJD, a través de l’acord amb l’Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC).

D’altra banda, Catalunya Religió també ha obert una llista informativa de WhatsApp. Aquest canal facilita una informació immediata als lectors de les informacions més rellevants i la possibilitat de compartir-ho amb altres persones. Des d'aquest canal també és distribueix l'edició setmanal en PDF. 

Catalunya Religió es va posar en marxa el 2009 i des de llavors ha estat el mitjà digital religiós més llegit a Catalunya. És un projecte comunicatiu de la Fundació Catalunya Religió, una fundació sense ànim de lucre que té com a finalitat principal promoure la presència del fet religiós a l’esfera pública. Compta amb el suport de les principals congregacions religioses de Catalunya i de diverses entitats diocesanes.